tisdag 5 april 2016

TUL och barnvagn (v 33, 32+1)

I morse var vi på tillväxtultraljud och allt såg bra ut. Bulan har ett lite större huvud och mage än snittet men korta ben så beräkningen blev -1,3 % (knappt 2 kg nu om jag minns rätt) hen växer med andra ord precis som hen ska och flödet var bra också så nu blir det nog inga fler mätningar. Skönt känner jag, det var stressigt med L att gå varje vecka.

Jag förbokade en vagn idag. Vi ska köpa en ny Britax GO Big som förhoppningsvis kommer i början av juni. Vi har ju kvar vår gamla så vi får använda den om vagnen inte hinner komma innan bebisen kommer. Jag hämtade också ut en Bugaboo sufflett som jag beställt för att ha på Bryax Go liggdelen. den passade perfekt och ger så mycket mer skydd än Britax egna. L och jag bäddade vagnen när vi kom hem från förskolan. Det var mysigt.

Jag mår rätt bra. Känner av foglossning och förvärkar en del, framförallt på eftermiddagen/kvällen men jag känner att jag mår så mycket bättre psykiskt. Jag vet inte om det är tabletterna eller mer vila och mindre stress som gör det men det är så skönt att må bättre. Allt känns inte lika hopplöst längre och jag kan faktiskt njuta en del. I morgon ska jag åka till jobbet och plocka ihop mitt skrivbord och lämna in datorn mm. Är så skumt att jag inte kommer tillbaka förrän september 2017. Då har jag ju varit hemma mer eller mindre i två år. Det ska bli så mysigt att få vara hemma med en liten bebis igen och uppleva allt igen och se L få uppleva att få ett syskon. Hon pratar massor om bebisen nu och jag tror hon kommer tycka det är mysigt när den kommer.

3 kommentarer:

 1. Åå va jag är glad för din/er skull att all ser bra ut och att Du mår bättre vännen <3
  Det där med inköp av barnvagn är ju rena rama djungeln tycker jag det verkar som, finns ju så otroligt många att välja på. Å alla tycker olika och kommer med för- och nackdelar, har jag läst. Jag ser ändå så mycket framemot den dagen då vi ev. kommer att få åka och köpa barnvagn till våran bebis. Har drömt om det i hur många år som helst. Kanske kommer det att bli sanning snart! Å då tar jag gärna emot tips på bra saker att tänka på som jag tror att Du har som snart är tvåbarns mamma =)

  Stor Kram till Dig min blogg-vän <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barnvagsköpet är en sån milstolpe. Det blir så himla verkligt när man får gå och klämma och känna och jag tror och hoppas att ni kommer få uppleva det snart! Du är så välkommen att fråga om tips och råd om både barnvagn och annat 😀 stor kram och krya på dig ❤ /H

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera