torsdag 28 april 2016

Svimmat för första gången, BUP och kurator

Idag under fotvården så svimmade jag för första gången i mitt liv. En sån otroligt konstig och obehaglig känsla. Jag vet inte vad som gjorde att jag svimmade. Jag blev lite stressad under fotvården när hon klippte i en nagel på ett sätt som jag inte ville och det var varmt där inne samt att jag inte hade ätit på ett tag. Jag kände mig yr under en lång tid innan och sen bara tuppade jag av. Fick hjälp att få i mig lite äpple och te och vila en stund och sen kändes det bättre.

Efter detta var J och jag på BUP för att få lite råd och hjälp kring hela syskongrejen och L. Vi har ju märkt att hon är annorlunda och att hon förmodligen påverkats ganska mycket av att jag har varit så dålig. Det är små grejer hon gör och säger och mitt mammahjärta går sönder. Vi fick i alla fall mycket bra tips på hur vi kan göra i framtiden och hur jag ska reparera den skada som har uppstått mellan oss under allt detta. Det känns skönt att veta att vi kommer kunna laga det som blivit fel och att jag inte har förstört henne för all framtid. Vi kände oss båda stärkta efter det.

Sen har jag även varit hos kuratorn och det var så skönt att kunna sitta där och säga och också mena det, jag mår bättre, visst jag har ont väldigt mycket men i huvudet så mår jag bättre, ganska mycket bättre faktiskt. Det är så skönt. Det är små och stora saker på sistone som har gjort att jag börjar känna mig lugnare och trygg och det gör att jag mår bättre. Jag kommer komma ur detta hel. Jag längtar efter att få träffa vår bebis och börja vårt liv som fyra i familjen!

4 kommentarer:

 1. Läskigt att svimma! Hoppas att Du mår bättre nu.
  Va skönt att du mår bättre psykiskt också, att du landat liksom och kan glädjas åt att snart bli tvåbarns mamma. Så glad för din skull! =)
  Jag kommer sakna dina blogginlägg, för jag antar att bloggandet kommer avta eller bli annorlunda efter att bebisen kommit?

  Kram från B

  Trevlig Helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag vet inte hur jag kommer göra med bloggen men förmodligen kommer det inte bli så mycket inlägg, beror nog lite på hur jag mår och behovet av att skriva. Men det har ju främst varit min ventil under IVF och graviditet. Jag kommer fortsätta följa er och hålla tummarna för att ni får ert efterlängtade barn snart. Kram H

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 2. Så bra att ni fick goda råd vid BUP, det glömde jag ju skriva =)

  SvaraRadera