torsdag 5 februari 2015

v 7 (6+4) hemmaliggande...

Gick hem efter lunch igår då jag hade mått illa sedan jag vaknade. Sov 2 timmar och mådde i alla fall lite bättre när jag vaknade. Har väldigt svårt att äta och inget smakar gott. I natt har jag måtte illa och vaknat flera gånger av det samt att jag har väldigt ont i magen. Men det är i den övre delen av magen som det gör ont, vid magmunnen så jag tror det är tarmarna som gör ont. Sov länge idag och har sedan legat på soffan. Fått i mig 2 rostmackor och en piggelin. Illamåendet är ok när jag bara ligger hemma. Jag ringde MVC för att fråga om värken i magen och de föreslog att jag skulle ta alvedon och prostafen och se om det hjälper. Om jag får jätteont i magen får jag åka till gynakuten, men det känns inte som att jag kommer behöva det. Ska bli skönt att få se den lilla filuren på måndag och sen skrivas in hos MVC. Jag känner mig ganska trygg i att allt är bra med Babba för annars borde jag inte må som jag gör. Men lite nervös är jag ju. Blir i alla fall hemma i morgon också och så får det bli en lugn helg!

2 kommentarer:

 1. Mådde Du så här när Du gick med lilla L också?
  Har hört att graviditeter kan vara helt olika trots att kvinnan gått igenom samma sak tidigare. Å va kul för er att få se den lilla filuren på måndag, måste bli mer verkligt då:
  Hoppas att det onda i övre magen avtar inom kort.

  Kraam fr B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mådde ännu värre med L. Går liksom och väntar på att det riktiga illamåendet ska kicka in men det kanske blir annorlunda denna gång. Med L kunde jag knappt röra mig vissa dagar då all form av fysisk aktivitet gjorde allt 100 gånger värre. Jag låg med hemma och sov eller kolla de på TV fram till vecka 15 ungefär. Vi längtar till måndag och hoppas verkligen att allt ser bra ut. Blir ett väldigt tungt fall annars.
   Stor kram H

   Radera