tisdag 17 februari 2015

v 9 (8+2) i morgon åker vi äntligen till Thailand

Har haft två rent överjävliga dagar där jag knappt kunnat hantera illamåendet. Kan inte äta något alls och maten bara växer i munnen på mig. Tvingar i mig små portioner av olika saker som jag normalt tycker om. Var hos husläkaren idag och urinodlingen var bra i alla fall. Han skrev ut Pimperin till mig för illamåendet då jag inte tycker lergigan comp ger någon vidare effekt. Sen föreslog han att jag skulle försöka med näringsersättning för att få i mig ordentligt med näring så att jag inte ska vara så yr och svag i kroppen. Jag köpte på apoteket men tycker att illamåendet bara blev ännu värre. Är som att äta grädde med konstig smak. På eftermiddagen idag så ringde jag J på jobbet och bara grät. Nu har jag fått i mig lite köttfärssås och spagetti och det känns faktiskt lite bättre i alla fall. Blir som en ond cirkel för när jag inte får i mig tillräckligt så mår jag ännu värre och då är det ännu svårare att äta.

I morgon åker vi äntligen till Thailand och jag hoppas verkligen att jag ska kunna njuta. Jag ska sova, vila och läsa i skuggan, äta frukt och fried rice hoppas jag. Gud vad jag längtar!

2 kommentarer:

 1. Det kan var skitjobbigt med illamående, man kan bara lida och må otroligt dåligt. Jag minns hur det var med Andor, då ringde jag också Stefan gråtande några gånger. Men några veckor till och det kommer säkert släppa och du ska må bättre.
  Ha en jättefin semester i Thailand, vila och njut värmen och havet!!
  Många kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tröstande ord. Jag hoppas vi får en härlig resa och ni med! Vi ses när vi är hemma. Kram kram

   Radera