fredag 20 november 2015

Vi berättade för L

Glömde ju skriva att vi berättade för L igår att anledningen till att mammas mage är stor (något hon kommenterat) är för att det ligger en bebis där inne. Vi visade ultraljudsbilden och hon sa att hon ville ha en lillasyster men sen ändrade hon sig och ville ha en storebror. Försökte förklara att hon ska bli storasyster. Då blev hon glad för hon ville leka med bebisen. Förklarade då att den kommer sova mycket i början och inte kunna leka så mycket. Sen sa vi att när hon fyller 4 år så kommer bebisen vara här. Jag frågade om hon trodde att hon skulle få någon present av bebisen men då förklarade hon med ett skratt att den kan ju inte köpa nåt, den kan ju inte gå. L tycker att lillsyskon ska heta Pippi Långstrump i alla fall så det får bli bruksnamnet! Sen var hon inte så intresserad längre, underbara unge!

2 kommentarer:

 1. Hihi Pippi Långstrump va gulligt!! =)
  Ja barn är snabba å lägga märke till förändringar, tänker på det Du skriver om Din mage att den blivit lite större. De är så uppmärksamma de små liven =)

  Kram & Trevlig Helg! // B

  SvaraRadera
 2. Hon ändrade sig till Rufus sen men jag håller fast vid Pippi Långstrump :) Ja, de märker mer än man tror. Vi har ju väntat tills nu med att berätta men har ju sagt att mamma mår illa och har ont i magen och det har hon berättat på förskolan när någon blev magsjuk.

  Hoppas du får en trevlig helg trots omständigheterna, jag tror på lilla fröet, det är ert guldägg! Kram H

  SvaraRadera