lördag 5 december 2015

Jobb och bakslag (v 15, 14+5)

I onsdags och torsdags jobbade jag halvdag och det kändes på eftermiddagen och kvällen. Huvudvärk och illamående. På torsdagskvällen hade vi julbord med jobbet vilket var trevligt men magen var så spänd och gjorde ont. Var hemma vid 21.30 med en mage stor som en ballong. Sov som en kratta under natten och mådde illa. Vid 05.00 kräktes jag. Igår mådde jag illa hela dagen. Sov massor och försökte få i mig lite mat men det har precis som att vara tillbaka i de värsta veckorna. Nästan ännu värre psykiskt när jag ändå börjat må så mycket bättre igen. Inatt har jag i alla fall sovit bra och nu på morgonen mår jag mycket bättre. Har huvudvärk men inget illamående i alla fall. Jag har huvudvärk nästan varje dag och det är så jobbigt. Det tar verkligen på krafterna. Vi ska till barnmorskan på måndag och jag ska fråga henne lite om huvudvärken då. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna fortsätta jobba för det gör mig så gott psykiskt. Det är så kul att få komma ut och träffa lite folk och aktivera hjärnan lite.

Jag berättade för några kollegor om bebisen och det känns så konstigt att berätta. Det är som att jag inte har rätt att berätta. Jag känner ofta "vem tror du att du är" när jag säger nåt. Det är så tråkigt att känna så!

Hormonerna är i alla fall överallt. Just nu sitter jag och storbölar när L dansar till Frost. Hon har precis upptäckt filmen och älskar den som alla andra barn.

2 kommentarer:

 1. Men fyy då, så oturligt att Du skulle bli så dålig när Du blev bjuden på julbord å allt..trist! =(
  Ja det är verkligen bra för det psykiska måendet att komma ut och vara lite aktiv..önskar att jag också hade den möjligheten..men snart så blir det arbeta av, bara jag blir klar med studierna.

  Ha det så bra Du kan min blogg-vän!
  Kram B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör mycket att komma ut lite! Hoppas du känner dig okej i kroppen igen. Stor kram H

   Radera