fredag 23 januari 2015

v 5 (4+5) och urinvägsinfektion

Jag har blivit jätteförkyld igen och bihålorna dunkar så jag har varit hemma igår och idag. L är snorig men annars pigg så hon är på förskolan så att jag kan vila ordentligt på dagarna. J är ju i alperna så jag är själv med henne till söndag. Idag ringde husläkaren och sa att de hade sett bakterier på min odling så jag fick antibiotika. Detta är min tredje kur på lika många månader, inte bra. Alla har varit för olika saker också.

Jag har svårt att koppla av och tänker ofta att det inte kommer slå något hjärta den 9:e. Tänk om det är ett MA. Samtidigt så vet jag ju att det är MYCKET större sannolikhet att allt kommer gå bra och att vi får ett barn till efter sommaren. Jag tog ett till Clearblue test idag och det visade 2-3 veckor HCG stiger i alla fall. Måste komma ihåg att även om det är vanligt med missfall så är det vanligare att det inte blir så. Illamåendet är okej nu när jag mest ligger hemma. Jag märker av när jag inte ätit på ett tag och på eftermiddagen/kvällen är det värre och inget funkar egentligen. Men det är långt ifrån hur det var med L, men det kom också senare så vi får se. Jag längtar sjukt mycket till vår Thailandsresa, bara 3,5 vecka kvar nu. Ska bli så skönt med sol och värme och goda fruktshakes.

På måndag ska jag äntligen träffa Malin, vi har inte setts sen innan jul pga sjukdomar mm. Jag har inte sagt att vi har gjort ett försök igen så det ska bli så kul att få berätta för henne. Ska även ringa och berätta för Johanna. De ska dock hänga i helgen så vill inte säga till Johanna innan jag berättat för Malin så hon slipper gå och tänka på det hela helgen :)

1 kommentar: