onsdag 7 januari 2015

Insättning nr 4

På fredag åker vi till Falun igen för insättning nummer 4. Om det ens blir någon, känner på mig att den inte kommer klara upptiningen, den var ju inte superfin innan den frystes. Har inget hopp om att detta ska gå vägen utan ser det mest som ett måste innan vi gör ny IVF i mars eller april. Jag ska inte få Intralipid denna gång, varken vi eller läkaren ser någon mening med det. Det känns rätt hopplöst just nu. Om min kropp inte vill bli gravid igen, varför skulle den helt plötsligt ändra sig. Vill bara få fredagen överstökad och sen den närmaste veckan om den nu får flytta in. Kommer få testdag när J är bortrest men jag kommer ju veta innan, blodet kommer ju alltid på dag 8 eller 9. Det är nästa helg vilket känns skönt. Kan få gråta och sörja i fred då.

Vi kommer ta med L denna gång, ska passa på att hälsa på vänner i Gävle när vi ändå åker förbi. Kanske hon bringar tur, hon blev ju faktiskt till i det där rummet. Tänk vilken lycka hon är.

Vi har varit sjuka i princip hela julen. Fick boka av både julafton och nyårsafton. Tråkigt men ändå ganska skönt, vi har sovit massor och myst runt här hemma i mjukiskläderna bara vi tre för det mesta. L var dock glad att vara tillbaka med kompisarna idag!

Tror inte jag kommer skriva så mycket om det blir en ruvning denna gång men vet inte. Just nu känner jag att jag vill försöka förtränga det så mycket som möjligt. Har bara berättat för några få personer också.

3 kommentarer:

 1. Lycka till!!! Jag håller tummarna för att ni lyckas!
  Stora kramar!

  SvaraRadera
 2. Tankar och tumhållning från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Malin, fick tillbaka en livlig liten blastocyst så nu är det bara den långa väntan....

   Radera