lördag 17 januari 2015

Ruvardag 8, jag kunde inte hålla mig...

Jag var tvungen att tjuvtesta nu på kvällen... Först var det helt blankt men ganska fort började jag ana en skugga som sen växte sig ett svagt men tydligt streck! Jag är gravid, Det lyckades, L ska få ett syskon!!!!

Var tvungen att ringa grannen och be henne komma och kolla på strecket då jag är ensam hemma med L. Hon såg det tydligt också. Åh vad jag hoppas att det ska lyckas för dem också nu också, de förtjänar det så otroligt!

Har mått illa till och från hela dagen och vill äta hela tiden men är inte sugen på något och mår ännu värre när jag ätit. Dessutom drar i det i livmodern ut mot sidorna men inte som mensvärk. Igår tyckte jag mig ana rosa i lutinusen men inget idag så det var nog en synvilla. Kan inte fatta det. På fjärde försöket så har det äntligen fäst. Det var som Staffan sa, det är en livlig liten. Klart den kommer stanna till september, något annat finns inte!

Jag vill typ ringa och berätta för hela världen men denna gång ska vi nog hålla det för oss själva lite längre. Inte ens J vet ju om att han ska bli pappa igen. Han är ute och roar sig, undrar om jag ska berätta för honom när han kommer hem i natt eller vänta tills i morgon....

JAG ÄR GRAVID!

5 kommentarer:

 1. Underbart!!! ❤
  Jag är så glad för er skull!!!! Har berättat till S han gratulerar också! 😄

  SvaraRadera
 2. Tack Malin, det känns så konstigt, svårt att ta in. Hoppas att ni kommer få ert efterlängtade plus snart också! Kram

  SvaraRadera
 3. GRATTIS!!! Underbart!!! Fortsätter hålla mina tummar för er!!!
  All kärlek till Dig min blogg vän <3

  Kraam B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina B. Hoppas att ni får bra besked i år också! Stor kram

   Radera