torsdag 24 maj 2012

Besök hos MVC ( v.37+5)

Var hos barnmorskan i morse för kontroller. Blodtryck 120/70, inget protein i urinet, SF 34 och hon ligger långt ner och fixerad. Har haft förvärkar nästan hela natten och sovit piss. Idag har jag inga planer och ska enbart slappa. Har varit ganska aktiv de senaste dagarna vilket har varit skönt men jag tror att jag får betala för det på kvällarna och nätterna med förvärkar och mycket toalettbesök.
Vi diskuterade hur allt känns och barnmorskan sa att vi på måndag ska kräva att få en patientansvarig läkare och lägga upp en handlingsplan där vi sätter fast ett datum för igångsättning om hon inte har kommit ännu. Hon sa också att vi ska stå på oss om att inte gå över mer än en vecka så som rutin var tidigare. Det är vad vi hela tiden har fått höra och är inställda på. Det känns skönt att både barnmorskan och kuratorn backar upp oss i det hela och att jag kan framföra det för läkarna.
Barnmorskan sa dock att hon inte tror att det kommer bli en igånsättning för att Skorpan kommer komma innan det, jag hoppas verkligen på det. Jag har hela tiden haft 25 maj i bakhuvudet, det är i morgon så vi får väl se!
Nu ska jag göra lite god lunch och gå ut och lägga mig i parken ett tag. Underbara sommarväder :)

1 kommentar:

  1. Tack för dina lyckönskningar. Här bör det bli bebis i helgen.
    Kram

    SvaraRadera