söndag 9 november 2014

Ruvardag 5 färskt blod

Jag fattar ingenting under gårdagen (ruvardag 4) fortsatte Lutinuskletet att vara lite brunfärgat och sen på kvällen kom det lite slemmigt färskt blod 2 gånger när jag torkade mig och senare kom det ganska mycket rosa Lutinusklet, precis så som det har sett ut de tidigare gångerna men då på tidigast dag 7. Kan det vara mensen som är på väg redan nu, hur fan kan det vara kört redan. Det är ju 8 dagar sedan äggplock, känns så himla tidigt men jag har ju inget att jämföra med, de andra två gångerna har ju varit FET och innan det var jag ju faktiskt gravid. Känns så jävla ledsen just nu, om inte detta perfekta guldägg och alla dessa mediciner funkar, kommer det någonsin att funka. Vill bara lägga mig ner och dra täcket över huvudet. Googlar som en galning men blir inte klokare. av det. Jag hatar detta, det är det värsta som finns här i livet. Är otroligt glad att jag är sjukskriven denna vecka också, hade inte pallat att vara på jobbet.

Samtidigt som detta så känner jag ett tryck mot lungorna som gör det svårt att andas och jag börjar svullna lite över buken men det är väl alla hormoner jag stoppar i mig. Är också väldigt täppt i näsan och brösten värker ibland, men det har de du gjort till och från under ett tag nu. Jag vet ju att det är kört så varför kan inte jag inte bara lägga ner. Det finns inget hopp, det är bara att sörja detta ordentligt och gå vidare. Är otroligt glad för vår blastis i frysen nu. Kanske hinner vi innan jul!

Usch man borde inte få vara såhär ledsen, det är inte rättvist.

1 kommentar:

  1. Jag förstår att du är ledsen, men jag tror det är för tidigt för mens. Kan det vara nidblödning? Som jag har läst här och där kan en del få riktiga blödningar när embryot fäster sig. Ge inte hoppet upp än!
    Jag fortsätter hålla tummarna! Om du har lust att prata och ventilera din rädsla är du välkommen att komma över och prata lite. Vi är inte hemma än men ungefär runt kl. 18 är vi. Kram

    SvaraRadera