tisdag 28 oktober 2014

Sprutdag 9

Nu är sista sprutorna tagna för denna gång. Orgalutran och Suprefact, båda svider som satan och är inte roliga. Fick åka runt halva Stockholm för att få tag på Suprefact dessutom. Var hos Claes och hämtade nålar och spruta på morgonen och började gråta när Anna-Lena frågade hur jag mådde. Jag kan inte hjälpa att det känns så hopplöst. Hon sa att det inte är det och att det blir bebisar även på 7:e IFV:en och att jag ska tänka på det härliga lilla liv vi har hemma. Det gör jag ju, men det gör inte längtan mindre. Jag frågade även om att få tillbaka 2 embryon och vad hon trodde. Hon sa att det var möjligt att det blir så och att vi måste diskutera hur vi vill göra. Hon sa att det är positivt då det lite sämre embryot kan hjälpa det andra att fastna och så blir det en bebis. Det kan också bli inga bebisar eller så kan det bli två. Hon tyckte att vi klarar av två i så fall :) Jag tror att jag aldrig kommer sluta undra om vi bara sätter tillbaka ett så blir det inget, kommer nog alltid att ångra det så får vi chansen så blir det två embryon. Om vi nu ens får två embryon, det kanske inte blir något alls.

Tydligen så kan man också börja en ny stimulering på en blödning från ett ET. Jag ska ta upp det med Falun. I så fall skulle vi hinna med ett till innan jul, sen får det bli paus till mars då Claes och Anna-Lena har stängt mitten av januari till mitten av mars.

Googlade Suprefact (man ska ju aldrig göra sådant) och läste att när man tar detta som ägglossningshormon så får man inte göra ET enligt vissa kliniker då det tar död på slemhinnan. Vet inte vad jag ska tro. Varken Claes eller Falun har sagt något om detta utan att vi kommer på tillbaka embryo i helgen om det blir något. Det står också att man absolut inte kan bli överstimulerad om man tar Suprefact. Blir ju spännande, eftersom man inte heller ska kunna visa tecken på överstimulering med bara två blåsor och det gör jag. Jag har så mycket frågor som jag vill få svar på, hoppas att de har tid på torsdag.

Fick också veta att varje stimulering kostar 6000 kr hos Claes, det innebär att tre stimuleringar blir yttrligare 18 000 kr, 60 000 kr totalt. Gah, så sjukt mycket pengar. Tycker att Claes kostnad är jäkligt saftig då jag denna gång endast varit där en gång och gjort ett VUL.


2 kommentarer:

 1. Va spännande! Lycka till imorgon i Falun! <3
  Vi håller absolut våra tummar för varandra att det är våran tur nu!!!
  Hoppas det är okej att jag länkar din blogg så att jag kan fortsätta följa din/er resa. Så kul att vi går vid samma klinik också :)

  Stor Kraam fr B

  SvaraRadera
 2. Hej, du får självklart länka :) Håller tummarna för er i morgon! Bor ni nära Falun eller i Stockholm som vi?
  Stor kram H

  SvaraRadera