onsdag 14 september 2011

Bra nyheter

Både Falun och hemläkare har ringt nu. Hormonerna hade stabiliserats så det blir äggplock på Fredag. Ska vara i Falun kl 08.00 så det blir en tidig start härifrån. Ska bli så skönt att få ut äggen och förhoppningsvis långtidsodla några fina embryon. Förhoppningsvis får jag sen tillbaka ett nästa vecka. Sen ska det ruvas :)

Bästis och gudson har precis gett sig av hemåt. Han är snart 9 månader och helt underbar, får mig alltid att må bra. Gladare kille får man leta efter. Vi tog en promenad i solen, skönt, men shit vad slut jag blir. Energinivån är verkligen låg. Nu blir det soffläge och vänta på mannen som ska träna efter jobbet.

1 kommentar:

  1. Skönt att ni kan köra på fredag! Vi har bara positivt att säga om kliniken i Falun. Superfint bemötande och omhändertagande. Lokalerna är trivsamma också och det är ju inte fel. Har inget speciellt att säga om ÄP, tycker det är en ganska häftig grej att få vara med om faktiskt. Det minsta ont man har så får man mer morfin direkt, så det är inte alls plågsamt.

    Lycka till!

    SvaraRadera